filmfestivalen är igång

I fredags kom filmfestivalen till stan och ska stanna i en hel vecka. Och är man förälskad i film så är det ju klart att man ska gå. Har ett fullspäckat schema alla dagar framöver! I går lyssnade vi på ett seminarium om fusion, riktigt fett. Sen tog vi en lunch på kafe magasinet, hemskt god pizza! Jag och Caroline stannade där från halv fem tills klockan tolv då Nils kom och vi ville ut och dansa. Vi ställde oss i kön till klubben men vi ångrade oss ganska så snabbt. Ibland lockar en varm säng mer än en rolig natt. Så jag tog spårvagnen hem och kröp ner under mitt sköna täcke. 
 
Dagbok | | Kommentera |

yaki

Fan vilken kul kväll! Har inte haft såhär roligt på länge. Vi började kvällen med vin och öl hemma hos oss med Ebba. Sen tog vi spårvagnen in till stan och fick ställa oss i kö till quizet. Efter typ en halvtimme kom vi in och vi hann precis beställa öl och sätta oss innan det började, perfekt. Sen quizade vi i några timmar, mycket svårare frågor än förra gången. När allt var klart så drog vi upp och dansade. Hamnade tillslut bakom mixerbordet och shottade hot shots, när jag rapar känner jag fortfarande smaken av kaffe och galiano. Men natten måste sluta någonstans och den slutade när jag frågade om numret till en kille, som visade sig vara både straigt och gift. Jaja, man kan inte få allt här i världen. Bara potatismos och svart-taxi. För det var exakt så vi kom hem. 
 
Nu har vi precis besällt thaimat (kan någon räkna hur många gånger jag har skrivit i den här bloggen att vi ätit thaimat?) och ska bara ligga i soffan hela kvällen. Puss på er! Glöm inte att leva livet lite. 
 
Dagbok | | Kommentera |

pizza is the new black

Herredjävulen vad vi lyxar till det jämt och ständigt. I dag beställde vi hem pizza och myste till det framför orange is the new black. Vi har nämligen börjat kolla om hela serien eftersom Becky inte minns vart hon senast slutade. Men det gör inte mig någonting eftersom serien är ju fantastisk. 
 
I morgon är det en kort dag i skolan och sen på kvällen har vi bjudit hem Ebba för en liten förfest innan vi drar till yaki-da och går på skam-quiz. Hoppas på att vi vinner den här gången! 
 
Nu ska jag försöka övervinna insomnian. God natt! 
 
Dagbok | | Kommentera |
Upp