mina nyårslöften

Brukar ni sätta upp löften för varje år? Jag brukar ibland göra det. Oftast gör jag listor på saker jag vill göra varje år. Tänker att i år kan jag också göra en liten bucket list. Men nu ska jag berätta vad jag har för LÖFTEN i år. Saker jag måste och vill göra. Vissa kräver mer tid och energi än andra men det är väl det som är meningen? Att en har ett helt år på sig att fullfölja sina såkallade krav.
 
Nu tycker jag att vi listar upp alla nyårslöften för 2017.
 
- Lära mig teckenspråk. Detta är något som jag alltid har velat kunna så detta året får vi sätta upp det som ett mål. Sen så är det ju också ett bra tidsfördriv. För jag testade att sticka en period men blev snabbt uttråkad eftersom det kändes som att jag bara jag gjorde samma saker gång på gång. 
 
- Spara pengar. Vad jag ska spara pengar till är dock en fråga. Är sugen på en ny kamera och tänker att det kan vara en bra investering då jag faktiskt studera film. 
 
- Vara vegan hela året ut. I november så bestämde jag och Rebecca oss för att bli veganer. Blev inte en så stor skillnad för mig då jag var vegetarian i två år innan och dricker aldrig mjölk och tycker smör är äckligt. Så detta har varit lätt som en plätt och jag ska fortsätta hela året ut. Sen kan man alltid bli en bättre vegan. Äta nyttigare, inte köpa saker som är djurtestat och allt sånt. 
 
- Plantera växter och grönsaker. I vår när det blir bättre väder vill jag plantera saker. Chili, tomater, you name it! Sparar då på pengar och är en bättre vegan. Dubbla poäng till mig.
 
- Gå in i mina Dr. Martens. Dojorna som jag köpte för snart fyra år sen men aldrig har gått in i. Så nu får jag ta mig fan göra det eftersom de är så djävulskt snygga. 
 
- Komma ut ur min comfort zone. Mest utseendemässigt då jag det senaste varit alldeles för bekväm och inte orkat bry mig. Vill testa nya trender och sluta se ut som en tråkig tönt. Även testa på nya saker socialt då jag också stängt inne mig väldigt mycket. Ska bli årets minglare på fester och event och sluta dricka för mycket alkohol. Det är ju tydligen superviktigt att skaffa sig bra kontakter om man ska jobba med det yrket jag vill jobba med så jag ska lära känna ALLA. 
 
Det där var mina nyårslöften. Ser mest fram emot att lära mig teckenspråk. Hur coolt? Jag vet, fett ballt! 
 
 
Listor | |
Upp