torsdag torsdag torsdag

Hallå i stugan! Nu är en tillbaka i vardagen. Första dagen i skolan efter ett längre uppehåll. I går var vi på akademi valand och tittade in på deras skola och jag blev fett sugen på att söka dit. Dock tar de bara in sex stycken per år så vi får se om lyckan är på min sida. I dag pratade vi mest om våra filmprojekt vi ska ha i vår och hur upplägget ser ut för framtiden. Är så fucking pepp på att göra min kortfilm. Ska ha casting med alla skådespelare om några veckor. Vi får se om vi hittar några guldklimpar! Men det tror jag. 
 
Slutade 12:00 så när jag kom hem la jag mig i sängen och somnade tyvärr. Är inte den som brukar ta en powernap men kände att det var behövligt då jag inte är van vid att gå upp kl sex på morgonen. Eller kan man ens kalla det för en powernap när man sov i fyra timmar? Whatever. När jag vaknade så beställde jag och Becky thaimat. Något vi gjort lite för många gånger den senaste tiden. Men man måste ju få leva lite. 
 
Skulle egentligen åkt till SVT på kvällen och suttit i publiken för Opinion Live. Men var ju tröttare än tröttast så vi skrotade det. Får istället kolla på programmet på datorn nu innan jag ska gå och lägga mig. De tar ju upp älsklings-serien skam <3 
 
I morgon är jag ledig. HALLELUJA! Så då ska jag storhandla, åka in till stan med Becky och gå lite i affärer. Sen får vi se hur kvällen ser ut. Är så sugen på prosecco... Blir väl kanske en runda på andra lång. SKÅL! 

Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi, ciao!
 
 
Dagbok | |
Upp