tiden bara rinner iväg

Men hallå, hej?! Har helt glömt av bloggen. Hatar när det händer. För jag tycker verkligen så mycket om att kika tillbaka och läsa precis ALLT. Det är därför jag har valt att inte filtrera så mycket här. Det får bli rörigt, fult och ingen struktur alls. Förut kämpade jag så mycket med att det skulle se så bra ut och man började hitta på ett liv på bloggen som inte alls överrensstämde med verkligheten. Så klart kommer jag inte berätta precis allt här pga för privat men mer än någonsin.
 
Vad har jag tagit vägen de senaste månaderna? Det har varit blandning med jobb och skola. Börjat jobba på Liseberg och gillar det förvånadsvärt mycket. Trodde det skulle bli alldeles för jobbigt men med hjälp av fina kollegor och härliga gäster går det helt okej. 
 
Jaja. Jag har gått ut första året på folkhögskolan nu. Fy vad fort det har gått. Minns det som igår när jag och Becky åkte fram och tillbaka till Göteborg i hemlighet och gick på intervjuer, lägenhetsvisningar och allt. Vi ville inte att allmänheten skulle veta att vi försökte byta stad. För går man runt och säger att man ska flytta någonstans och sen händer det inte så känner man sig alldeles för misslyckad. Whatever, det var inte det jag skulle berätta. Jag vill berätta att min första kortfilm har haft sin första premiär, PÅ EN BIO. Okej okej, det låter fett stort men det var bara en slags redovisning från vad vi i klassen har jobbat med under den senaste tiden. Men det var mäktigt ändå. Och det verkade som att många gillade det. Eller så ljuger alla för att vara artiga, vi lever ju så. 
 
Är enormt exalterade för sommaren, ska bli mys, kul och fett. Dock känner jag mig fett stressad. Känns som att tiden bara rinner iväg men jag står på samma ställe och trampar. Ikväll blir det Liseberg och First Aid Kit. Det kan bli mysigt. Hejsvejs!
 
 
Dagbok | |
Upp