titta vem som har återuppstått

Hallå internet!! I en månad har jag totalt glömt av bloggen. Äh, skitsamma ingen läser ju ändå. 
 
MEN!! För de som faktiskt bryr sig så tänkte väl jag berätta vad som händer i livet mitt. Först av allt så har ju mitt filmprojekt dragit igång på riktigt. Håller i castings, skriver klart manus, mailar "viktiga människor" fram och tillbaka hela tiden och sitter och knåpar på min vision. Hur det går? Hmm... ibland åt helvete men ibland helt amazing.
 
Tro inte det tar slut där, nej nej. Har också sprungit på arbetsintervjuer, städat, tvättat och faktiskt också försökt leva livet lite. 
 
Sambon har varit på andra äventyr i tre veckor så jag har levt ungkarlslivet ett tag. Både ensamt men också faktiskt lite skönt. 
 
Första veckan var mammisen på besök, VÄLBEHÖVLIGT! Också träffade jag Matilda och Sebastian en snabb visit. Vecka två såg väldigt ensam ut och det var väl inte så kul. Gick dock på en dejt, HÖRNI?? En dejt. Inte kastat mig ut i dejtingsvärlden på typ två år eftersom jag faktiskt tyvärr inte orkar lägga en tanke på att lära känna en annan människa på det viset. Dejten gick åt helvete. Började bra, slutade dåligt. Sambon fick rädda mig via ett telefonsamtal, vad hade vi gjort utan varandra? Nada. 
 
Vecka tre av ensamheten var inte speciellt ensam då jag inledde den med maskeradfest. Filmtema var ju så klart temat då vi pluggar film. Jag var en av hundra dalmatiner. Rätt söt faktiskt. Sen kom Johanna aka Eken aka Den lelle horan till mig och bodde här. Vi sträckkollade på alla Harry P-filmer och igår var ute på yaki och dansade. Kom hem kl 5 och skulle upp några timmar senare för att gå på arbetsintervju igen. Framförhållningen är toppen. Men jag klarade det galant vill jag faktiskt meddela. Nu är jag sjuk och jävlig och imorgon ska jag och sambon BECKY W gå och titta på Tove Lo. Kul kul. 
 
Nu måste jag sova. GODNATT BÄCKSVART.
 
Dagbok | |
Upp