tiden bara rinner iväg part two

Vem ska inte ha hand om en blogg? JAG. Men har ju lovat mig själv att inte stressa upp mig över sånt här. Har faktiskt lugnat ner mig väldigt mycket på sociala medier. Lägger kanske upp något på instagram en till tre gånger i veckan och twittrar nästan aldrig något. Men på något sätt vill jag alltid ha igång bloggen för att dokumentera och komma ihåg. För jag har märkt att jag är en sån person som tror att dagen inte existerat om den inte är dokumenterad. Jättekonstigt, jag vet.

Ska vi köra en liten recap då? Vad har hänt i sommar? Har faktiskt mest jobbat på Liseberg. Och det har gått bra. Hela min sommar har spenderats där vilket både är bra och dåligt. Känner att det är det bästa jobbet för mig och är glad att jag inte fastnade någon annanstans och ville dö av tristess. Men sen är det såklart inte så kul att jobba en hel sommar. När jag väl har varit ledig har jag mest vilat och tagit det lugnt. Har dock hunnit med att åka till sommarstugan under en snabb visit i fyra dagar. Så det var väldigt skönt. Känns som att sommaren inte är komplett om jag inte får vara där. Sen fick jag som tur var ledigt under way out west så det var också guld. Fick se vår allas älskade frank ocean igen och han var bra. Men måste säga att hans spelning på bråvalla 2013 var mycket bättre. Tror dock det beror på publiken. Sverige hade inte så stor koll på honom då och det var mer en chill stämning i solnedgången. Nu hade vi oturen att hamna bakom ett gäng tjejer som var så jobbiga. De skrek med i varje sång, något som jag avskyr när folk gör. Det är som att de ska bevisa att de kan texten, så stolta över att de suttit hemma med lyricsen och pluggat in. Snorungar. 

Sen har jag också varit utomlands. Turkiet! Fick det i födelsedagspresent av min bästa bästa vän Olivia. Den resan var verkligen så välbehövd. Vi hade det så roligt, har inte skrattat så mycket på så länge. Hon är verkligen bäst. Annars har det inte varit så mycket sommar i Sverige och speciellt inte i Göteborg. Har inte badat en endaste gång här vilket är tråkigt. Men men. 

Nu kommer den bästa tiden på året, efter sommaren så klart. HÖSTEN! Eller framförallt halloween som är min favorit av alla högtider. Vissa räknar det inte som en högtid men det gör minnsann jag. Har ordnat en halloweenfest med några klasskompisar i deras lägenhet och sen ska väl jag också gå ut någon gång utklädd. Appropå fest så har jag och Rebecca bjudet hem alla våra vänner till vår lilla lägenhet nu i slutet av september för en rolig fest. Nu när man har börjat skolan igen så får man försöka planera in fester och roliga grejer för att inte svimma av tråkigheter. Har fullt upp nu i höst med FYRA olika projekt. Så håll tummarna för mig att jag inte stressar ihjäl och går in i väggen. 

Nu ska jag dricka upp mitt te och titta på någon film. Har precis varit sjuk i halsfluss så vill inte anstränga mig för mycket ännu ifall jag skulle bli sjuk igen. 
Dagbok | | Kommentera |
Upp